Εξατομικευμένα Ορθωτικά Πέλματα

Γνώση, Εμπειρία, Τέχνη & Κατάλληλα Εργαλεία, "παράγουν" Υγεία!

Τα αποτελέσματα του πελματογραφήματος μας παρέχουν αναλυτικές & αξιόπιστες πληροφορίες ώστε να περάσουμε στην αντιμετώπιση – αποκατάσταση ανατομικών και λειτουργικών προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί.

Κατασκευάζουμε ειδικά ορθωτικά πέλματα, εξατομικευμένα στις ιδιαιτερότητες του κάθε ποδιού, κατόπιν αξιολόγησης από την εξειδικευμένη επιστημονική μας ομάδα.

Ειδικός ορθωτικός τεχνίτης φροντίζει να είναι τα πλέον κατάλληλα για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Εξατομικευμένα Ορθωτικά Πέλματα

Μια ασφαλής προσέγγιση θεραπείας, για όλους!

Παρέχουν μια ασφαλή, μη επεμβατική προσέγγιση θεραπείας χωρίς φάρμακο για όποιον επιδιώκει να μειώσει την εξάρτηση από φάρμακα για τον πόνο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλες μη χειρουργικές θεραπείες για τον πόνο κατά τον κύκλο της βάδισης, από όλους όσους περπατάνε, κινούνται, αθλούνται, κουράζονται, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι εύκολα στη χρήση. Οι χρήστες απλώς τα τοποθετούν στα παπούτσια τους και πηγαίνουν για την τακτική καθημερινή δουλειά τους, στέκονται και περπατούν. Η σχεδίαση τους, βοηθά στη “διόρθωση” του ποδιού με τρόπο που μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο.

Εφόσον κάποιος προχωρήσει σε παραγγελία Εξατομικευμένων Ορθωτικών Πελμάτων, αποκτά :

  • Ορθοπεδικούς πάτους που τοποθετούνται σε όλους σχεδόν τους τύπους υποδημάτων.
  • Πάτους παπουτσιών που επενδύονται με αντιμυκητιακά υλικά, που αερίζονται μην επιτρέποντας την ανάπτυξη μικροβίων, που πλένονται, που δεν μυρίζουν.
  • Ορθοπεδικά Πέλματα στα οποία έχουν δημιουργηθεί “ζώνες ανακούφισης” και “ιδανικής στήριξης” ανάλογα με την κατανομή των πιέσεων στα κάτω άκρα των δικών του ποδιών.

Κατόπιν της εξέτασης με τον πελματογράφο, κατασκευάζονται ειδικοί πάτοι για το κάθε πόδι.

Προσαρμοσμένη υποστήριξη, απορρόφηση κραδασμών, αντιμετώπιση του πόνου.

Ένα ζευγάρι ορθωτικών πελμάτων μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να επιτύχει μια υγιή στάση και βάδιση.

Άμεσα, βοηθούν τη σωστή λειτουργία του ποδιού και έμμεσα προστατεύουν τις αρθρώσεις του κάτω άκρου και της μέσης από τραυματισμούς και άλλα χρόνια προβλήματα.

Ορθωτικοί Πάτοι κατάλληλοι για την πλατυποδία
Ορθωτικά πέλματα
Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά “EVA FOAM” με ιδιότητες και χαρακτηριστικά που απορροφούν τους κραδασμούς και ανακουφίζουν ελαχιστοποιώντας την κόπωση.
Δερμάτινοι πάτοι
Δερμάτινοι πάτοι για στεγνά πόδια δίχως μύκητες
Στηρίζουν τις αρθρώσεις του πέλματος, κατανέμοντας ομοιόμορφα, τις πιέσεις που μπορεί να ασκούνται σε όλη την επιφάνειά του. Τα πόδια μας λειτουργούν όπως θα έπρεπε, χωρίς να ασκούνται πιέσεις, χωρίς να υπάρχει ανεπιθύμητη τριβή κατά τη στάση, το περπάτημα ή την αθλητική δραστηριότητα. Καταφέρνουμε να προστατεύσουμε τις αρθρώσεις μας από τους κραδασμούς, μειώνουμε τη “μηχανική” επιβάρυνση σε πόδια και κορμό, περπατάμε σωστά δίχως πόνους στα άκρα.

Για κάθε θέμα υγείας, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω

Δωρεάν Πελματογράφημα

Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκης 2 στο Μοσχάτο. Η υπηρεσία στο κέντρο μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ

Πελματογράφημα κατ'οίκον

Εξυπηρετούμε κατ' οίκον, περιοχές της Αττικής, έως ~20χλμ. περιμετρικά του Μοσχάτου
Verified by MonsterInsights