Πέλματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας

Tα πέλματα πρέπει να είναι κομμένα στα μέτρα σας. Αν είναι προκατασκευασμένα, είναι εντελώς απίθανο να ταιριάζουν στην ανατομία και την πάθηση κάποιου.

Η κατασκευή ενός ζευγαριού ορθωτικών πελµάτων είναι μια πολύπλοκη εργασία και δεν επιτυγχάνεται με το απλό πάτηµα ενός κουµπιού.

Το”anetapodia” έχοντας εμπειρία  73 ετών στο χώρο της σκελετικής υγείας, παρέχει ειδικό πελματογράφημα που συνεργάζεται άμεσα με το διαγνωστικό μηχάνημα Fortmetric 4D και δίνει πλήρη στατική μελέτη ορθοσωμίας, δημιουργώντας χάρτη σκελετικής ανάπτυξης.

Βάσει των αποτελεσμάτων της μέτρησης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδικών, ορθοπαιδικών πελμάτων έσω υποδήματος, που προσαρμόζονται εξατομικευμένα στις ιδιαιτερότητες του ποδιού, κατόπιν αξιολόγησης, από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα.

Young female orthopedist showing insoles in clinic

Πάτοι που κόβονται και ράβονται για τα πόδια σας.

Έχετε κουραστεί από τα άβολα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν σωστά στα πόδια σας; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί η “anetapodia” έχει την τέλεια λύση για εσάς! Καταλαβαίνουν ότι οι σόλες πρέπει να κόβονται σύμφωνα με τις δικές σας διαστάσεις, προκειμένου να παρέχουν την τέλεια εφαρμογή.

Σε αντίθεση με τις προκατασκευασμένες σόλες, οι οποίες είναι απίθανο να ταιριάζουν στη μοναδική ανατομία και κατάσταση κάποιου, η “anetapodia” προσφέρει εξατομικευμένους πάτους που κόβονται και ράβονται ειδικά για τα πόδια σας.Αυξήστε την ευεξία: Ανακαλύψτε πώς να διαχειρίζεστε την ανισοσκελία 

Η δημιουργία ενός ζευγαριού ορθωτικών πάτων δεν είναι μια απλή εργασία που μπορεί να επιτευχθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Απαιτεί τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα της σκελετικής υγείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η “anetapodia” ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Διαθέτει μια ομάδα επαγγελματιών που κατανοούν τις ιδιαιτερότητες της ορθοσωμίας και είναι εξοπλισμένη με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα Fortmetric 4D. Αυτό το μηχάνημα λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα ειδικό πελματογράφο για να παρέχει μια πλήρη στατική μελέτη των ποδιών σας, δημιουργώντας έναν χάρτη σκελετικής ανάπτυξης

full-length-of-young-fitness-man-stretching-his-le

Η σημασία της προσωποποιημένης κοπής στους πάτους για την ανατομία του παπουτσιού και του ποδιού σας

Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της λεπτομερούς μέτρησης, η “anetapodia” είναι σε θέση να κατασκευάσει μια νέα ορθοπεδική διάταξη που είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τέρμα πια τα άβολα παπούτσια ή οι άσχημοι πάτοι.Ανατομικοί Πάτοι Για Αθλητές

Με το “anetapodia”, μπορείτε επιτέλους να βιώσετε την άνεση και την υποστήριξη που σας αξίζει. Μην συμβιβάζεστε με λιγότερα όταν πρόκειται για τα πόδια σας.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της “anetapodia” για να σας παρέχουν εξατομικευμένους πάτους που κόβονται και ράβονται για τη μοναδική ανατομία και κατάστασή σας. Πείτε αντίο στον πόνο των ποδιών και γεια σε ευτυχισμένα πόδια!

Με την Χρήση αυτών των πελμάτων ως αποτέλεσμα επέρχεται η διόρθωση λανθασμένης στάσης, βάδισης, υπερβολικού πρηνισμού (πτώση ποδικής καμάρας-“πλατυποδία”), υπτιασμού (πέλμα με υπερβολική ποδική καμάρα), ενίσχυσης μεταταρσίου και άλλων προβλημάτων του πέλματος, που προκαλούν οσφυαλγία, τενοντίτιδες, μυοσκελετικές κακώσεις, τραυματισμούς, άκανθα πτέρνας, αρθρίτιδα, κτλ. Έτσι, με το κατάλληλο πέλμα δίνεται και ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα.

Φτιάξτε τέλειους πάτους: επιλέξετε τα σωστά πέλματα που να σας ταιριάξουν

Αυτό που κάνει την “anetapodia” να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση. Τα πέλματα των ορθωτικών πάτων τους αποσκοπούν στη βελτίωση όχι μόνο της άνεσής σας αλλά και της συνολικής σκελετικής σας υγείας.Δωρεάν Πελματογράφημα

Σε κάθε σας βήμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πόδια σας λαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη. Πάνε οι μέρες που συμβιβάζεστε με προκατασκευασμένα πέλματα που αποτυγχάνουν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η “Anetapodia” φέρνει μια επανάσταση στην τεχνολογία των ορθωτικών σόλων, προσφέροντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση που δεν έχει προηγούμενο. Ζήστε τη διαφορά από μόνοι σας και μπείτε σε έναν κόσμο άνεσης και υποστήριξης ειδικά προσαρμοσμένο σε εσάς

πέλματα της "anetapodia" στοχεύουν στην Βελτιώση Στάσης Βαδίσματος, και Καμάρας

Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας την απίστευτη καινοτομία που φέρνει η “anetapodia” στον τομέα των ορθωτικών πάτων!

Πάνε οι μέρες των κακώς προσαρμοσμένων, γενικών σόλων που δεν ανταποκρίνονται στην ατομική ανατομία και κατάσταση.

Με την “anetapodia”, οι πάτοι σας κόβονται στις ακριβείς σας μετρήσεις, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή όπως ποτέ άλλοτε.

Δεν υπάρχει πλέον δυσφορία ή συμβιβασμός στη λειτουργικότητα.

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτή τη σχολαστική διαδικασία μέτρησης χρησιμεύουν ως βάση για την κατασκευή μιας νέας ορθοστάσεως που είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι κάθε ορθωτικό πέλμα ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη μοναδική ανατομία και κατάστασή σας.

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία και γεια στην ενισχυμένη άνεση και υποστήριξη.

Τα ορθοτικά πέλματα δεν είναι μια λύση που ταιριάζει σε όλους και η “anetapodia” το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από τον καθένα.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία τους στον τομέα της σκελετικής υγείας, έχουν αναπτύξει ένα ειδικό πεδιόγραμμα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα Fortmetric 4D.

Αυτός ο συνδυασμός παρέχει μια ολοκληρωμένη στατική μελέτη της ορθοσωμίας, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός λεπτομερούς χάρτη σκελετικής ανάπτυξης.

Συμπέρασμα

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να έχετε ορθωτικά πέλματα που είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Με την “anetapodia”, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι πάτοι σας θα είναι προσαρμοσμένοι πάτοι που θα κοπούν και θα ραφτούν για την ατομική σας ανατομία και κατάσταση. Πείτε αντίο στους άβολους, κακώς εφαρμόζοντες πάτους και γεια σε ένα νέο επίπεδο άνεσης και υποστήριξης με την “anetapodia”. Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο όταν πρόκειται για την υγεία των ποδιών σας!Περπάτημα:Φυσικός τρόπος να αναζωογονηθείτε, και να επιβραδύνετε τη γήρανση των κυττάρων

Η έγκυρη ενημέρωση και η έγκαιρη αναγνώριση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών στα παιδιά του σήμερα, διασφαλίζει μυοσκελετική υγεία και παραγωγικότητα των ενηλίκων του αύριο.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω

Δωρεάν Πελματογράφημα

Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκης 2 στο Μοσχάτο. Η υπηρεσία στο κέντρο μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ

Πελματογράφημα κατ'οίκον

Εξυπηρετούμε κατ' οίκον, περιοχές της Αττικής, έως ~20χλμ. περιμετρικά του Μοσχάτου
Verified by MonsterInsights