Άνετα πόδια - Ειδικά Πέλματα

Η Υγεία Στο Χρόνο, τον Χώρο Και ο Ρόλος του Πέλματος

Τα ανισοσκελή πόδια, κοινώς γνωστά ως ανισοσκελια των  ποδιών, αναφέρεται σε μια κατάσταση όπου το ένα πόδι είναι πιο κοντό από το άλλο. Αυτή η ανισορροπία μπορεί να συμβεί λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως αναπτυξιακά προβλήματα, τραυματισμοί ή ιατρικές καταστάσεις.

legs-of-young-man-athlete-running-on-treadmill-in

Ο χρόνος επηρεάζει το πόδι μας, ακριβώς όπως και ο χώρος. Η στατική ζωή, οι εναλλακτικοί τρόποι άσκησης, τα σύγχρονα, αθλητικά, μοδάτα και απλά παπούτσια επηρεάζουν το πόδι μας.

Ο χρόνος δεν περιμένει! Εξασκηθείτε με νέους τρόπους και απολαύστε την υγεία του ποδιού σας με ένα υπέροχο πέλμα μέσα στο παπούτσι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Αυτό το πέλμα στο παπούτσι θα σας βοηθήσει να περπατήσετε με άνεση, να κρατήσετε το πόδι σας υγιές και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινής σας ζωής.Πελματογράφημα Η Επανάσταση Της Απεικόνισης Του Ποδιού

Ο τρόπος ζωής μας, οι λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας μας, ακόμα και ο τρόπος που τοποθετούμε τα πόδια μας όταν κάνουμε άσκηση, όλα αυτά επηρεάζουν την υγεία των ποδιών μας.

Μην αφήνετε τον χρόνο να επηρεάσει αρνητικά το πόδι σας. Άσκηση, άνεση και υγεία είναι συντροφιά.

perfect-legs-runner-athlete-man-run

Ο Χωροχρόνος και το πέλμα

Ο Αριστοτέλης πίστευε ότι αυτό που ονομάζουμε «χρόνος» δεν είναι παρά το μέτρο των αλλαγών. Αν τίποτε δεν άλλαζε, ο χρόνος δεν θα υπήρχε.

Ο Νεύτωνας διαφώνησε με αυτή τη θεώρηση: ακόμη και αν το Σύμπαν παρέμενε ακίνητο ο χρόνος θα συνέχιζε να κυλά.

Και έπειτα ήρθε ο Αϊνστάιν να συμφωνήσει και με τους δύο! Ο Αριστοτέλης ορθώς θεωρούσε ότι ο χρόνος κυλά σε σχέση με το πριν και το μετά.

young-happy-woman-is-doing-balance-exercise-standi-

ο απόλυτος χρόνος του Νεύτωνα

Και ο απόλυτος χρόνος του Νεύτωνα πράγματι υπάρχει ως μια ειδική περίπτωση της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν στην οποία ο χώρος και ο χρόνος είναι η ίδια οντότητα.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα κληθούμε να απαντήσουμε παρατηρώντας ένα πελματογραφημα. 

Ο χρόνος επηρεάζει το πέλμα μας , όπως ακριβώς και ο χώρος. Η καθιστική ζωή , οι εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής , τα μοντέρνα , αθλητικά , κομψά και απλά παπούτσια επηρεάζουν το πέλμα , τη βάδιση , τη στάση του σώματος. Όσο η ζωή κυλάει, οφείλουμε να απολαμβάνουμε και να αξιοποιούμε τη κάθε στιγμή.

Το Θερμικό στρες "χτυπά" τα πόδια

Ζώντας ήδη σε έναν θερμό κόσμο που αναμένεται να γίνει «πύρινος» στα χρόνια που έρχονται λόγω της κλιματικής αλλαγής, τα ερωτήματα που γεννώνται για την επιβίωση του ανθρώπου σε «καυτές» συνθήκες είναι πολλά. Ενα από τα κυριότερα αφορά το πόση ζέστη μπορεί τελικώς να αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Πρόκειται για κομμάτια ενος παζλ σχετικά με το πώς το σώμα αποκρίνεται στο θερμικό στρες, πόσο προσαρμοστικό μπορεί να γίνει, ποια είναι τα όρια της προσαρμοστικότητάς του καθώς και πόσο διαφορετική απόκριση στο θερμικό στρες μπορούν να έχουν διαφορετικοί άνθρωποι.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Roehampton στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι ανακάλυψαν ότι υπάρχει ανώτερη κρίσιμη θερμοκρασία (Upper Critical Temperature – UCT) για τους ανθρώπους η οποία κυμαίνεται μεταξύ 40 και 50 βαθμών Κελσίου.Πελματογράφημα Κατ΄Οίκον Εξέταση-Διάγνωση-στον χώρο σου

Το Νotch στα μονοπάτια του πελματογραφηματος

Το Νotch στα μονοπάτια του πελματογραφηματος
Το μονοπάτι Notch είναι ένας αρχαίος μηχανισμός σήμανσης ο οποίος έχει διατηρηθεί στο πλαίσιο της εξέλιξης.

Ελέγχει τη μοίρα των κυττάρων και τη σωστή μορφογένεση των περισσότερων οργάνων

Λειτουργεί όπως ένας γενικός γιατρός που δίνει τις πρώτες βασικές συμβουλές και στη συνέχεια παραπέμπει σε άλλες… ιατρικές ειδικότητες, η καθεμιά εκ των οποίων επιτελεί το εξειδικευμένο έργο της.

Για παράδειγμα , το πελματογράφημα αποτελεί την κορυφαία συμβουλή προστασίας καταμετρά όλες τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα και εντοπίζει με τεράστια ακρίβεια τυχόν προβλήματα στο πέλμα, ανατομικά και λειτουργικά.

Ο χρόνος επηρεάζει το πόδι μας, όπως και ο χώρος.

 Η σταθερή ζωή, οι εναλλακτικοί τρόποι άσκησης, επηρεάζουν το πόδι μας. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, το πόδι μας χρειάζεται ειδική φροντίδα.

Είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε άνεση και στήριξη, χωρίς να θυσιάζουμε τη μόδα και το στιλ μας.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση παπουτσιών με εξελιγμένο υπόστρωμα, που προσφέρουν ανατομική στήριξη και απορρόφηση των κραδασμών.

Έτσι, μπορούμε να ασκούμε και να περιηγούμαστε χωρίς ανησυχία για πόνους και εκφυλικές επιπτώσεις.

Συμπέρασμα

Οι επιλογές που κάνετε τώρα θα σας επηρεάσουν αργότερα. Η υγεία του ποδιού σας έχει σημασία. Αν η ευεξία σας επηρεάζεται από τα υποδήματά σας, τότε προσπαθήστε να φοράτε καλύτερα παπούτσια. Τα πόδια μας είναι το θεμέλιο της ευημερίας μας. Εκτός από το ότι το πληρώνουμε με τη ζωή μας, συχνά το πληρώνουμε με πόνο και δυσφορία. Τα υποδήματα είναι μία από τις κύριες πηγές αυτών των επιπτώσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα προβλήματα στα πόδια είναι να φοράτε παπούτσια που εφαρμόζουν καλά, παρέχουν εξαιρετική στήριξη της καμάρας και βελτιώνουν τη στάση του σώματός σας. Ένα  εξαιρετικό εσωτερικό πέλμα στα παπουτσια μπορεί να σας βοηθήσει να περπατάτε με άνεση και να διατηρείτε το πόδι σας υγιές ενώ το κάνετε.Πλατυποδία Σε Παιδιά/ Επιπτώσεις Στην Ανάπτυξη

Η έγκυρη ενημέρωση και η έγκαιρη αναγνώριση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών στα παιδιά του σήμερα, διασφαλίζει μυοσκελετική υγεία και παραγωγικότητα των ενηλίκων του αύριο.

Verified by MonsterInsights